Úterý, 30 dubna, 2024
bydlení

Krásná předsíň aneb 5 tipů jak vyšperkovat vstupní halu

- Komerční sdělení -aktuality

Předsíň je první místnost, kterou vidíte vy i vaše návštěvy po vstupu do vašeho domu či bytu, proto si zaslouží náležitou pozornost. Ať už máte malé či velké prostory vstupní haly, stačí pár detailů a vaše předsíň se promění k nepoznání. Jak toho ale docílit?

Slaďte halu se zbytkem domova

Aby vaše předsíň a jednotlivé prvky v ní vypadaly dobře, je potřeba je vhodně sladit. Vstupní prostory by měly vypovídat o tom, co vás čeká ve zbytku domova, proto myslete i na dobré propojení vašeho obydlí. Ne všechny styly spolu dobře ladí, proto zvažte podobu předsíně už před její realizací.

Dobrá organizace = pořádek

Každý z nás se jistě potýká s malým nepořádkem ve vstupních prostorách. Ať už se jedná o rozházené boty členů rodiny nebo náhodně položené věci na policích či botníku, vše zachrání dobrá organizace. Dobře poslouží např. úložné košíky nebo organizéry do skříní, které zkrotí každý nepořádek.

Nezapomeňte na dobré osvětlení

Do každé předsíně patří kvalitní osvětlení, které rozsvítí celou místnost. Pokud máte rádi neotřelost, můžete klasické bodovky vyměnit za designovější variantu, která vám bude dělat radost při každém rozsvícení. Aby vás doma nevítala jen tma, můžete si do předsíně dát menší dekorativní osvětlení, např. led řetězy či led lucerny, které hravě podtrhnou vstupní prostory.

Využijte dekorace

Každou předsíň dokonale rozsvítí dobře zvolené dekorace, které mají navíc i svou funkci. Mezi takové patří např. boxy na kapesníky nebo vázy, ve kterých se budou dokonale vyjímat čerstvé květiny. Místnost podtrhnou i vhodně zvolené obrazy nebo polštáře a podsedáky. Skvěle vypadají i fotografie vaší rodiny nebo obrázky z cest.

Zvolte vhodnou vůni

Otevřít dveře a jako první cítit zápach z bot není to pravé. Proto nezapomeňte myslet i na vůně. Využijte bytové parfémy, vonné svíčky nebo difuzéry s vaší oblíbenou vůní. Ať zvolíte jakoukoliv formu, jistě dokonale provoní celý prostor a vás bude už z dálky vítat vůně vašeho domova.

Krásná předsíň nemusí být pouhým snem. Využijte naše tipy a zkuste svou předsíň povýšit na novou úroveň.

Další články autora

Comments

Mohlo by se vám líbit

Reklama

- Komerční sdělení -PR článek